27 de gen. 2016

Segons Billboard, ANTI surt divendres + altres notícies

Billboard va publicar ahir a la seva web que fonts properes a la cantant de Barbados asseguraven que l'àlbum veuria la llum aquesta mateixa setmana. La veritat és que la informació en si la trobo poc creïble, però ja sabeu que el que diu Billboard pràcticament sempre es converteix en veritat.
Una altra cosa remarcable és que Rihanna s'ha referit via Twitter a Work com el primer senzill d'ANTI. Vol dir això que les tres cançons anteriors han quedat fora del tracklist definitiu?
Encara és molt aviat per saber com li ha anat a Work a les llistes setmanals, però com li ha anat a les llistes que s'actualitzen cada 24 hores, com per exemple les d'iTunes. Doncs el nou senzill de Rihanna al costat de Drake ha arribat a la primera posició de la llista de la botiga d'Apple a una quarantena de països, entre els quals Espanya i els Estats Units, menys de tres hores després de la seva publicació. Això pot no tenir res a veure amb les llistes setmanals, ja que per exemple Til It Happens To You de Lady Gaga va arribar a la primera posició de les llistes d'iTunes de molts mercats, i tot i això no va entrar ni al Top 100 de Billboard, quedant-se a la posició 102.
A més, en les 6 primeres hores ha estat shazamejada 80.000 vegades, pel que es demostra que la ràdio l'ha recolzat bastant. Personalment us puc confirmar que Work ja sona a la ràdio al nostre país, concretament l'he sentit a Flaixbac.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada