7 de gen. 2016

Altres àlbums del 2016

Després de publicar el rànquing amb els 12 àlbums que més ganes tinc de sentir, ara arriba una llista amb altres àlbums d'artistes que a mi no m'atreuen tant, no tinc unes expectatives gaire altes o bé són artistes emergents, però que molt possiblement ens donaran que parlar al llarg del 2016.


Zayn 

Encara que a mi, si voleu que us sigui sincer, m'és completament igual; objectivament el debut en solitari de Zayn Malik és l'àlbum més esperat dels que figuren aquí, i amb molta diferència. Com ja sabreu, fins al  2015 va formar part de One Direction, però va abandonar la formació a la meitat de la promoció de l'àlbum Four. Des d'alhesores ha estat treballant en el seu àlbum, del qual fins al moment no hem pogut escoltar, però per una cosa o altra [Els seus constants canvis de Look, baralles amb els altres membres del grup del que formava part, i la seva ruptura amb Perrie Edwards, integrant del grup Little Mix]ha estat sempre present a la premsa del cor. L'únic títol que s'ha desvelat a dia d'avui és Befour.

Harry Styles

Un altre membre de One Direction que ja treballa en el seu debut en solitari és Harry Styles, però des de fa bastant menys temps que Zayn, ja que fins fa escasses setmanes encara estava de promoció com a part de la banda. A hores d'ara ja ha registrat 8 cançons amb els títols següents: Already Home, Coco, Endlessly, Long Time Ago, Something I've Been Waiting For, This Is The Start, 5378 Miles i Wake Up The Sun. En totes elles figura entre la llista de compositors. A més,també  col·laborarà en el segon àlbum de Meghan Trainor.
La seva carrera en solitari és molt prometedora, ja que és el membre de One Direction més carismàtic i el més conegut. Jay-Z ha dit que "Podria fer que fos l'artista més popular del món en un any", encara que ell no és el mànager  del britànic i aquesta afirmació no venia a res.


Britney Spears

Una altra estrella (O més aviat ex-estrella) del pop que treballa en el seu proper àlbum és Britney Spears. Pretty Girls anava a ser el primer senzill del disc, però al no obtenir l'èxit esperat tot apunta a que acabrà no formant part del disc. Per al seu novè treball discogràfic, la cantant americana ha treballat amb DJ Mustard com a productor principal i amb Sam Bruno (Que també la tnim en aquesta entrada) i amb Julia Michaels, que com a vocalista no ha fet res gaire destacable (Borgeous - Invincible) però que ha composat èxits com Sorry de Justin Bieber, toes les cançons de l'EP de Hailee Steinfeld i Good For You de Selena Gomez.


RedOne

Al Febrer RedOne va anunciar que treballava en el seu primer àlbum com a productor/DJ. Per si no ho sabeu, aquest productor és el responsable d'una llista inacabable de cançons com Poker Face o Bad Romance de Lady Gaga [De fet, la gran majoria de The Fame i The Fame Monster i bona part de Born This Way], More d'Usher, Bumpy Ride i Coconut Tree de Mohombi, Starships is Pund The Alarm de Nicki Minaj,... Per al seu àlbum ha estat treballant amb alguns dels artistes que ja he citat com Lady Gaga, i altres com Enrique Iglesias o Pitbull.
DJ Antoine


A mitjans  2015 DJ Antoine va llançar dos senzills bastant seguits: Woke Up Like This i Holiday, que eren els primers avançaments del seu novè àlbum d'estudi. Des d'alhesores no n'hem sabut res més.


AlunaGeorge
Com que crec que mai havia parlat d'ells els vaig a presentar una mica:AlunaGeorge són un duo britànic format per Aluna Francis i George Reid. Ell s'encarrega de la producció i ella és la vocalista. Al 2013 van debutar amb l'àlbum Body Music, que inclou el senzill You Know You Like It que aquest any ha guanyat molta popularitat al ser remesclat per DJ Snake. Jo em quedo amb la versió original, però us deixo els dos vídeos.

Remix de DJ Snake:



Original:



El seu segon àlbum està previst per a aquest any, i a diferència del seu àlbum debut (que es va publicar pel segell Island dins de Universal) el llançaran amb Interscope. De fet, jo no sabia que treballaven en un segon disc fins que Billboard els va incloure al seu reportatge de àlbums més esperats del 2016.

Sam Bruno

Ja fa molts mesos que Sam Bruno va publicar un vídeo al seu canal de Youtube de la sessió de fotos per a Helium, l'EP amb el que debutarà; però a dia d'avui no hem sabut res més. Des que es va donar a coneixer amb la cançó Search Party he pensat que és una artista amb un futur prometedor, així que espero que faci alguna cosa més.

Lady Gaga & Tony Bennett
Per acabar he decidit incloure el segon disc conjunt de Lady Gaga i Tony Bennett que està previst que es llanci a la venda uns mesos després del cinquè àlbum en solitari de Lady Gaga. Als Grammys de l'any passat van desvelar que planejaven només interpretar estàndards de Cole Porter, però no se sap si això segueix en peu, ja que també van dir que el publicarien a finals de 2015 i no ha estat així. No se sap si ja l'han començat a gravar i és molt possible que no, ja que aquest tipus de disc es fa relativament ràpid. La veritat és que em sembla perfecte que Lady Gaga llanci nous discs Jazz, i molt més encara si ho compagina amb llançar àlbums pop; però preferiria veure-la en aquest gènere també en solitari.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada