9 de gen. 2016

Nova informació de la Superbowl de Coldplay: Beyoncé confirmada, Rihanna a punt de ser-ho i convidat sorpresa

Com segurament ja sabreu, Coldplay seran els encarregats d'actuar a la mitja part de la Superbowl d'aquest any, però no ho faran sols. Si l'any passat Missy Elliott i Lenny Kravitz van acompanyar a Katy Perry sobre l'escenari, aquest any les que acompanyaran a la banda de Chris Martin seran Beyoncé i segurament Rihanna,a més d'un artista sorpresa.

Beyoncé ja està confirmada segurament, i amb ella segurament interpretaran Hymn For The Weeknd, una  de les cançons d'A Head Full Of Dreams, que és l'últim àlbum de Coldplay. Pel que fa a Rihanna, fonts apunten que ja està confirmada la seva actuació però el que encara no està decidit és si només cantarà Princess of China, el seu duet amb Chris Martin, o si també interpretarà alguna cançó d'ANTI, tal com va fer l'any passat Missy Elliott, que va cantar cançons que res tenien a veure amb Katy Perry.



Passem ara a parlar de l'artista sorpresa, que segurament no se sabrà qui és fins el moment en que el veguem sobre l'escenari, però alguns rumors apunten a que seria Bruno Mars. De fet fa bastants mesos Billboard va informar que el hawaiià actuaria a la Superbowl encara que no en seria el protagonista.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada