21 de gen. 2016

Rihanna, encara està a l'estudi

Si us havieu fet il·lusions que demà es s'estrenaria ANTI, ja us en podeu anar oblidant... O no.
Actualment Rihanna es troba a Paris gravant la pel·lícula Valerian, per què ja sabeu que excepte llançar música, ella fa de tot. Per si voleu coneixer més informació del film, s'estrenarà a l'estiu del 2017 i també hi apareix Cara Delevigne, que possiblement conegueu per la seva aparició al videoclip de Bad Blood de Taylor Swift i per què és la protagonista de la adaptació cinematogràfica de Ciudades de Papel.
Doncs ahir, gent de l'entorn de la cantant de Barbados va publicar la imatge que teniu a sota, on la veiem a l'estudi.
També existeix la possibilitat que estiguin treballant en projeccions, segones veus o nous arranjaments de cançons de cara a la gira, que comença en poc menys d'un més




Però les pistes són contradictòries, perquè en els últims dies han aparegut en diversos punts dels Nova York (Que jo sapigui) cartells promocionals com el que teniu a baix, que poden fer intuir que molt aviat es desvelarà la propera habitació de l'AntiDiaries, que ja serà la última.


Enlace permanente de imagen incrustada

Veurem que passa, però sincerament, hem arribat a un punt on estic començant a perdre l'interès pel disc, però no per què pensi que no m'agradarà, sinó per què penso que tot això s'està allargant massa. Aquí. a 100% Música, us mantindré informat de totes les informacions que es vagin desvelant del  disc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada