19 de gen. 2016

Nova informació de LG5

En els últims dies hem conegut nova informació referent al proper àlbum de Lady Gaga, que serà en seu cinquè disc en solitari.
Per començar dir-vos que la setmana passada, concretament el dia 13, es va emetre l'últim capítol de la sèrie American Horror Story: Hotel, i abans que comencés la emissió de la sèrie, Lady Gaga va avisar que poc després de la emissió del capítol final de la sèrie començaria la campanya de promoció del seu nou disc. Així que un dia del proper mes potser ens aixequem un dia amb un avançament del disc.
Passem ara a parlar de unes declaracions que ha fet Mark Ronson a Standard ha confirmat completament que la cançó (O les cançons) en les que va estar treballant amb la novaiorquesa són per al cinquè àlbum de Gaga. Això ho dic per què quan es va coneixer la notícia us vaig dir que era possible que gravessin per a un nou àlbum del productor i DJ britànic. No ha dit res més remarcarble, ja que la resta de la entrevista on ha parlat sobre aquesta col·laboració es pot resumir dient que l'ha deixat pels núvols.

A més hem sabut que els propers dies estarà gravant amb Elton John. Encara que no han gravat junts mai, no seria la primera vegada que col·laborarien ja que el britànic va cantar amb Lady Gaga una versió de la cançó ARTPOP.

Això no té relació directa amb el cinquè disc de l'artista americana, però recentment s'ha confirmat que a la gala dels Grammys hi haurà una actuació en homenatge a David Bowie, però a hores d'ara no se sap qui hi actuarà. Sabent que ha estat un dels artistes que ha inspirat a Lady Gaga és molt probable que hi participi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada