11 de gen. 2016

Lady Gaga guanya el globus d'Or + altres notícies

Ahir a la nit va celebrar-se la gala dels globus d'Or i Lady Gaga va resultar guanyadora en la única catgeoria en la que estava nominada: Millor actriu de repartiment pel seu paper com a The Countess Elisabeth a la sèrie American Horror Story.

No vull desmereixer la feina de Gaga com a actriu en absolut, i m'alegro que guany aquest premi, però per altra banda penso que potser en part el premi va ser per a ella perquè així molta més gent ha parlat de la gala que si l'hagués guanyat una altra actriu.

Però això no és tot, ja que a l'alfombra roja va confirmar que publicaria el seu cinquè àlbum aquest any (Encara no ho havia confirmat explicitament). Textualment va dir "Aquest any llançaré el meu àlbum, però no us diré quan". Això va fer saltar totes les alarmes, ja que alguns fans van interpretar que això vol dir que serà un llançament sorpresa. Jo no sé que pensar, perquè per un costat penso que va referir-se a que no anava a desvelar la data alhesores; però per altra banda si hagués volgut dir això no hauria dit res.

A més, s'ha confirmat que Lady Gaga actuarà en alguna gala de la 15ena temporada del programa American Idol.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada