26 de gen. 2016

Justin Bieber ocpua les dos primeres posicions del Hot 100 i Drake s'apropa a un rècord a la llista rap

Justin Bieber has achieved a rare feat on this week's US Billboard Hot 100 chart
Justin Bieber s'ha convertit en el 17è artista que aconsegueix ocupar les dos primeres posicions del Hot 100, i l'onzè que ho aconsegueix en totes dues com a artista principal.

Aquesta setmana, el canadenc es queda a la primera posició per tercera setmana consecutiva amb Sorry, i la segona és per a Love Yourself. A més, What Do You Mean es manté dins el top 10, en la seva setmana número 21.
Sorry és el segon número 1 que Bieber obté des del seu nou àlbum Purpose, però és molt possible que en les properes setmanes Love Yourself arribi a la primera posició.

Del Hot 100 d'aquesta setmana també hi destaquem la entrada de Roses de The Chainsmokers al Top 10, concretament a la vuitena posició. És la primera vegada que aquest duo de música electrònica arriben a les deu primeres posicions de la llista de senzills de Youtube. I, a més, Here d'Alessia Cara ha arribat a la cinquena posició.



Una altra cosa destacable del Hot 100 d'aquesta setmana és que Hotline Bling ha igualat el rècord que tenien Fancy d'Iggy Azalea i Charli XCX, i Hot Boys de Missy Elliott; com el senzill que més setmanes passa a la primera posició de la llista Hot Rap Songs, amb un total de 18. Veurem que passa la setmana que ve, però és bastant possible que superi el rècord.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada