10 de gen. 2016

Iggy Azalea estrena Azillion + Nova informació de Digital Distortion

Iggy Azalea - Azillion (2016)Iggy Azalea va estrenar ahir compta a Soundcloud amb Azillion, el primer avançament (No és el primer single) del segon àlbum de la seva carrera, que s'anomenarà Digital Distortion.

Aquesta cançó, produïda per D.R.U.G.S, presenta un so Hip-Hop molt contundent, tant en la base com en el rap de l'australiana; res a veure amb cançons Trouble, Black Window o Fancy.
La primera vegada que la he escoltat m'he quedat amb la sensació de "Què és això?" però al anar-la escoltant vegades m'ha anat convencent una mica més.

Però això no és tot, ja que recentment també hem conegut nous detalls de Digital Distortion, començant per dos títols: Calm Down i Iggy Alert, que com sempre no està confirmat del tot que acabin formant part del tracklist definitiu. Tots dos els ha desvelat responent tweets de fans.
A més, dins la mateixa xarxa social va anunciar que tenia una sorpresa preparada pel dia 14, que és el proper dijous. És bastant probable que es tracti del primer senzill del disc, que possiblement compti amb alguna col·laboració i tingui un so més pop.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada