16 de gen. 2016

Ariana Grande es planteja canviar el títol del seu tercer àlbum

Aquesta setmana, Ariana Grande va anar al programa de Jimmy Kimmel, un dels programes de televisió més populars del Estats Units, per promocionar la seva línia de maquillatge, i com era d'esperar, un dels temes sobre els que a parlar va ser el seu tercer àlbum.
Concretament, com ja heu pogut llegir al titular, va dir que s'està plantejant que el seu proper disc finalment no s'anomeni Moonlight: "Fa un temps estava completament convençuda que volia que el meu disc es titulés Moonlight. I ara, a mesura que vaig acabant les cançons, perquè evidentment he estat composant i gravant, estem ja a la recta final... I ara hi ha una altra cançó que m'agrada igual o més." La següent pregunta, evidentment, va ser preguntar-li si podia desvelar el títol d'aquesta cançó, al que va respondre que no. (Primer vídeo, minut 2:03)

A continuació us deixo un parell de fragments de la entrevista que es troben al canal oficial del programa de televisió.

Al primer vídeo per pura casualitat el presentador li pregunta que quin maquillatge porta, perquè així pugui fer una mica de promoció, que de fet és el que anava a fer. Després parla sobre els seus fans, els arianators, i diu que inicialment els anava a anomenar Ariana Army.
A continuació parla sobre el títol del seu disc, que ja he comentat anteriorment.
Després diu que la que per ella és la millor compositora pop de tots els temps és Imogean Heap, amb la que no ha treballat fins al moment.



El primer tema sobre el que és preguntada és si li està bé que els seus fans estiguin pendents de tots i cadascun dels seus moviments que fa en relació al seu proper disc, i ella diu que sí.  A continuació parlen sobre la creixent popularitat de l'àvia de la cantant, que constantment apareix a les seves xarxes socials i d'una manera totalment casual li pregunta que si li agradarien els pintallavis de la línia de maquillatge de la seva néta.
Torno a dir que no em sembla malament que vagi a promocionar la seva línia de cosmètics,

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada