22 de gen. 2016

Diane Warren i DJWS confirmen la seva participació a LG5 + Altres notícies

Si fa uns dies es confirmava la col·laboració de Elton John al cinquè àlbum de Lady Gaga, recentment hem sabut que Diane Warren i DJ White Shadow també hi participaran.

Comencem parlant de com hem sabut que el DJ i productor americà hi participarà. Va respondre a un tweet de la usuària @CantReadMyJudas, on deia "@DJWS hi ha rumors que no treballaras en el nou àlbum de Lady Gaga, és això veritat? Això em trencaria el cor", al que ell va contestar "Coses bones estan per venir". Pel que ja podem donar per confirmat que participiarà al nou disc de Gaga, encara que no ho hagi dit explícitament. Encara que és una opinió molt poc popular entre els monsters, és el productor que més m'agrada dels que han treballat amb Lady Gaga fins al moment, ja que ell ajuda a explotar la seva versatilitat, en cançons tan diferents com Applause, Do What U Want i Born This Way.
Passem a parlar de l'altra col·labora que ha confirmat la seva participació al proper àlbum de l'artista novaiorquesa. Es tracta de la compositora Diane Warren, amb qui ja ha treballat a Til It Happens To You. Textualment ha dit "Hem fet un parell de cançons realment sorprenents. Estic impacient per que es llancin".Que estigui treballant amb tants compositors em fa sospitar que potser, i per primera vegada en la seva carrera a excepció de Cheek To Cheek (Obviament), interpretarà cançons que no ha composat.

No sé si a vosaltres us fa la mateixa impressió, però sent que ara estem coneixent molta informació del disc no crec que tardi massa el primer senzill.

Canviem de tema, ja que en una entrevista a la emissora Beats 1 Radio, Elton John ha parlat sobre la seva participació al disc de Lady Gaga, i la veritat és que no m'ha agradat el que ha dit. Ha dit que ha escoltat ja dos cançons, i que son fantàstiques, i que "són com si tornés als seus treballs previs". I atenció, perquè ha dit, textualment que, "ARTPOP no va ser una bona idea. No va ser un bon àlbum", cosa que no m'agrada en absolut que digui,  per què és una etapa de la carrera de Lady Gaga que ja està tancada i ja ha estat criticada de sobres.


A més hem sabut que Lady Gaga actuarà demà a la gala dels Producer Guild Awards, que tindrà lloc a Los Angeles, California. El més probablement és que actui amb Til It Happens To You.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada