28 de gen. 2016

ANTI, ja disponible


ACTUALITZAT: He afegit més informació

La espera finalment ha acabat! Fa cinc dies encara estàvem desesperats per què no sabíem res del disc, i el dilluns Rihanna va anunciar que ja estava escoltant el disc completament acabat. Ahir ens va arribar el primer senzill del disc: Work, i avui s'ha obert la vuitena i última porta de l'ANTIDiaries, que contenia la millor sorpresa que podia ser.

Començo amb els dos nous vídeos de ANTIDiaries, que són els que corresponen a la 8ena i última habitació.






Aquest és el tracklist de ANTI:


  1. Consideration
  2. James Joint
  3. Kiss It Better
  4. Work (Feat. Drake)
  5. Desperado
  6. Woo
  7. Needed Me
  8. Yeah, I Said It
  9. Same Ol' Mistakes
  10. Never Ending
  11. Love On The Brain
  12. Higher
  13. Close To You
La edició deluxe inclourà tres cançons més,que són  Good Night Gotham (Que és Only If For A Night), Pose i Sex With Me, i es posarà a la venda en les properes hores a iTunes.


A destacar que per primera vegada Rihanna composa totes les cançons d'un àlbum, excepte Same ol' Mistakes que és un cover de Tame Impala, i que no hi ha els tres singles que va publicar l'any passat.

Finalment us diré que podeu descarregar ANTI gratuïtament al següent enllaç, i aprofiteu que només durarà 24 hores. Això sí, té una petita trampa: és la edició estàndard i en alguns dies ens arribarà la deluxe, suposo que passant prèviament per caixa. El que no se sap és si hi haurà edició física del disc.

ACTUALITZAT:

Ja hem pogut coneixer les xifres de les primeres 24 de Work a la ràdio. A les aproximadament 1.200 emisores que envien les dades a Billboard, ha sonat un total de 2,300 vegades, arribant a una audiència de més de 23 milions de persones. Però que comparem aquestes xifres amb altres cançons per veure si ha tingut una bona recepció: Hello d'Adele va arribar a una audiència de poc menys de 21 milions de persones.


També comentar-vos que ha sorgit un rumor que diu que ANTI té dos parts, basant-se en dos coses:

  • Quan Rihanna va desvelar la portada del disc a principis d'Octubre va mostrar la portada del disc i a més una altra imatge on la nena ens dona la esquena. Molta gent va donar per fet que era la part del darrera del disc, però podria ser la portada de les dos parts.
  • L'altra cosa en la que es basen és que al vuitè AntiDiary, al final Rihanna s'estira al llit amb dues nenes, una porta una dessuadora i l'altra un vestit. Això ha estat interpretat per alguns fans de Rihanna com que aquesta era la primera part, i que era més Hip-Hop que pop per què era la nena de la dessuadora i després ens arribaria una segona part més pop.
Jo no m'ho acabo de creure, la veritat, però us he volgut informar d'aquest rumor igualment.

Un tema del qual no en sabem res són els plans de llançar ANTI en format físic, és a dir en CD i possiblement en vinil, i amb els textos en braille, tal i com Rihanna va dir. Jo suposo que sortirà en algunes setmanes, no crec que tardi gaire. Suposo que com a molt tard es començarà a vendre el dia 27 de Febrer, el dia en el que comença la gira, a la botiga de merchandising.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada