20 de gen. 2016

Primeres actuacions confirmades dels Grammys

GRAMMY Awards 2016El 15 de Febrer és el dia escollit per a la gala dels Grammys, i ja sabem alguns dels noms dels artistes que hi actuaran.

Segons Billboard, Adele, Kendrick Lamar, Little Big Town i The Weeknd queden confirmats.
Adele actuarà amb When We Were Young, el seu nou single, o alguna altra cançó de 25, però no crec que intrepreti Hello. O si la canta el més probable és que en canti també una altra.
Pel que fa a The Weeknd estic una mica desconcertat, ja que amb la freda recepció que ha tingut, em sorprendria que es presentés amb In The Night però també és massa aviat per llançar un altre senzill del seu segon àlbum Beauty Behind The Madness i encara més per llançar el primer senzill d'un nou projecte.
Com ja he dit, aquestes són les actuacions que ja estan confirmades, però també tenim que parlar de les que s'especulen o les que encara no ha confirmat la organització, ja que mai es confirmen totes de cop.
Moltes webs donen ja com a confirmada Taylor Swift, que trobo que és més que probable que actui, i en cas que ho faci seria amb Out Of The Woods, ja que a més donaria més sentit a la publicació d'aquest senzill.
Una altra actuació que també es pot donar pràcticament per segura és algun homenatge a David Bowie.
I finalment, un rumor que jo també veig molt probable és que hi actui Rihanna. La cantant de Barbados aquest any no està nominada, i com que apareix a un anunci televisiu dels Grammys és molt possible que sigui perquè actua.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada