31 de gen. 2016

Els protagonistes del mes de Gener

El mes de Gener d'aquest any ha estat realment intens. Si normalment durant el primer mes de l'any no passa res perquè tots els artistes corren a publicar els seus àlbums per les dates anteriors a Nadal, aquest any ha passat tot el contrari. I això només és el preludi del que serà el 2016, que musicalment serà un any excel·lent, i per això he decidit ampliar els protagonistes de 5 a 7, i poso els mesos que porten sortint a aquests resums mensuals.
7. Taylor Swift:
Total de mesos: 6  Mesos consecutius: 2

La nit de cap d'any Taylor Swift va estrenar el videoclip d'Out Of The Woods, que és la despedida de la era 1989. A més ha estrenat versions acústiques de dos dels senzills d'aquest disc: Wildest Dreams i Blank Space. La versió en acústic d'aquesta setmana és especialment encertada.


6. AlunaGeorge
Total de mesos: 1  Mesos consecutius: -

Aquest mes el duo britànic ha engegat la promoció del seu segon àlbum, que ens arribarà aquesta primavera, i on sembla que Aluna Francis serà la cara del duo, deixant en un segon pla al seu company George Reid, cosa que no m'acaba de semblar bé... Però de totes maneres aquest mes han publicat el primer senzill d'aquest treball discogràfic: I'm in Control, que és la millor novetat del mes segons el meu criteri.




5. DJ Antoine
Total de mesos: 1  Mesos consecutius: -

Un altre que ha iniciat la promoció del seu nou disc és DJ Antoine, que el proper 17 de Març publicarà Provocateur, que és, ni més ni menys, el seu novè treball discogràfic. No sabem si inclourà Holiday i Woke Up Like This, però la cançó que si que sabem que formarà part d'aquest àlbum és el primer single Thank You, on el suís es passa al Tropical House de manera excel·lent.



4. Steve Angello
Total de mesos: 1  Mesos consecutius: -

El divendres de la setmana passada va ser el dia en que Steve Angello va publicar el seu esperat àlbum debut en solitari, anomenat Wild Youth. A més, ha estrenat el videoclip de The Ocean, una de les cançons que s'inclouen al disc.




3. Lady Gaga
Total de mesos: 5  Mesos consecutius: -

Tot i que aquest mes Lady Gaga no ha publicat cap cançó, Lady Gaga ha tingut un inici de Gener molt intens. Ha estat treballant en el seu esperat cinquè àlbum d'estudi amb col·laboradors com Elton John, i a més DJ White Shadow i Diane Warren han confirmat la seva participació al projecte. Aquest mes també s'ha publicat el nou número de la revista V Magazine, del qual Lady Gaga és la editora convidada, a més de ser entrevistada i apareixer en diverses del total de 16 portades que hi ha. A més, ha estat nominada als Oscars, i ha confirmat que actuarà i presentarà una categoria; i ha protagonitzat part de la campanya promocional dels Grammys. Però això no és tot, ja que va rebre un globus d'Or pel seu paper a American Horror Story, i a principis de mes va anunciar una misteriosa col·laboració amb Intel, que es desvelarà durant la setmana dels Grammys. I no podem deixar passar tampoc que aquest mes, Bad Romance ha obtingut el seu onzè ceritificat de platí, cosa que no s'havia aconseguit mai.



2. Sia
Total de mesos: 5 Mesos consecutius: 3

Aquest divendres Sia va publicar el seu setè àlbum This Is Acting, que està format per cançons rebutjades per altres artistes. A principis de mes va llançar Reaper com a promo single i va anunciar el tracklist del disc a les cartelleres de teatres d'arreu del món. A més ha anunciat que treballa en una cançó per al film The Eagle Huntress anomenat Angel By The Wings, i que Cheap Thrills serà el segon senzill del disc. Al llarg del mes ha actuat a bastants programes de televisió dels Estats Units, Regne Unit i França.





1. Rihanna
Total de mesos: 4 Mesos consecutius: -

Després de mes d'un any d'espera, aquesta setmana finalment s'ha publicat ANTI, el vuitè àlbum de Rihanna, que finalment no inclou els tres senzills publicats al 2015 i que durant les primeres 24 hores va estar disponible de manera gratuïta. La cançó que sí que inclou és Work, que esdevé el primer senzill del disc. El cap de setmana dels dies 8 i 9, Rihanna i Drake van estar filmant el videoclip de la cançó, que no sabem quan s'estrenarà. Aquesta cançó ha trencat el rècord que Adele havia aconseguit amb Hello com la cançó que més va sonar a la ràdio el primer dia.
A més ha confirmat que actuarà a la Superbowl el cap de setmana que ve i també apareix als anuncis dels Grammys, tot i que no se sap si hi actuarà.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada