17 de gen. 2016

Rihanna, Bruno Mars i Lady Gaga protagonitzen els espots dels Grammys

A quatre setmanes de la gala dels Grammys, ja s'ha engegat la campanya de promoció i la majoria de les promocions estan protagonitzan per tres de les estrelles que més seguim, com són Lady Gaga, Bruno Mars i Rihanna.
Comencem amb un espot que es va emetre per primera vegada ahir a la nit, i que promociona tant els Grammys com la Superbowl (Tots dos events els emetrà el mateix canal del televisió). Està protagonitzat per Rihanna i tres homes que suposo que tenen alguna cosa que veure amb aquesta competició.
Rihanna, aquest no és el vídeo promocional que voliem veure! El que tots estem esperant és el de la vuitena i última habitació de l'AntiDiaries.

Suposo que si en aquest vídeo  Rihanna hi apareix en representació dels Grammys (quan és la primera vegada  en set anys que no està nominada) vol dir que hi actuarà. On ja està confirmat que actuarà, acompanyant a Coldplay, és a la Superbowl




Passem ara a un altre vídeo promocional, que és de quan a la gala de fa tres anys Bruno Mars va actuar interpretant Locked Out of Heaven.



Però el hawaiià no només apareix en aquest vídeo, sinó també protagonitza un dels tres anuncis que han aparegut a revistes, diaris, etc...

Bruno Mars Grammys

Els altres els protagonitzen Lady Gaga, que no hi apareix gaire afavorida, Sam Smith i Carrie Underwood.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada