1 de març 2016

Videoclips 1/3

Avui us porto els nous videoclips de Major Lazer, Mike Posner i Zedd, entre altres


Comencem amb el videoclip de Ligh It Up, un dels senzills de la reedició de Peace Is The Mission on hi col·laboren Nyla i Fuse ODG. La veritat és que la promoció d'aquest disc està sent basntant desorganitzada.



Seguim amb el videoclip del més nou d'Afrojack, anomenat Hey, i que és una col·laboració amb Fais.



Ja té videoclip I Took A Pill in Ibiza, una de les cançons de l'últim EP de Mike Posner que recentment ha guanyat molta popularitat gràcies a una remescla feta per SeeB, que precisament és la que sona al videoclip. De moment no sembla que hi hagi d'haver vídeo per a la versió original.



Un altre videoclip nou és el de Candyman, el nou senzill de Zedd en col·laboració amb Aloe Blacc que es va llançar la setmana passada.



Les Fifth Harmony també tenen nou videoclip, es tracta del de Work From Home, que és el primer single del seu segon àlbum d'estudi, que està una mica inspirat en una cançó de Tinashe, però ja parlaré d'això en un altre moment.



Acabem amb el nou videoclip de Halsey, que és el de Colors. Aquest és el quart senzill que extreu del seu àlbum debut Badlands. I per no canviar el que porta fent, apareix amb el cabell totalment diferent del que el portava ahir al videoclip anterior.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada