4 de març 2016

Lady Gaga confirma que apareixerà a la propera temporada d'AHS + altres notícies


En una entrevista amb Z100, una emissora de ràdio amb seu a Nova York, Lady Gaga ha confirmat que participarà a la sisena temporada de la sèrie American Horror Story. El que no se sap és si la protagonitzarà, tal i com va fer amb la cinquena o només hi apareixerà ocasionalment.

En aquesta entrevista també ha dit que el seu cinquè àlbum sortirà aviat, però no ha estat més concreta. Tindrem una altra oportunitat de coneixer algun detall del disc el dilluns, ja que tornarà a ser entrevistada a KIIS FM, una ràdio de Los Angeles.
Però això no és tot ja que la RIAA, que és l'associació que entrega les ceritificacions de vendes als Estats Units, ha actualitzat les cançons de Lady Gaga, pel que ha obtingut nous certificats de platí per Alejandro (segon), Born This Way (quart), Yoü And I (Tercer), The Edge Of Glory (tercer), Judas (segon), Telephone (Tercer), Paparazzi (Quart) i LoveGame (segon) i certificats d'or per Eh Eh, Starstruck (Que no va ser llançada com a single) i Beautiful Dirty Rich.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada