30 de març 2016

Rihanna estrenarà demà el videoclip de Kiss It Better

Rihanna ens va sorprendre a tots ahir a la nit al anunciar el segon senzill d'ANTI que tal com ja es portava rumorejant en les últimes hores serà un single doble format per Needed Me i Kiss It Better. A continuació us deixo les portades oficials de tots dos senzills.
Però això no és tot, ja que només fa uns minuts ha donat un avançament del videoclip de Kiss It Better, que s'estrenarà demà mateix.

cover2 cover1

Aquestes són les dos portades oficials, publicades per Rihanna a les seves xarxes socials. Als Estats Units, s'enviarà Needed Me a les ràdios Hip-Hop i Kiss It Better a les ràdios mainstream i pop. A Europa, sabent que no hi ha una presència de ràdios hip-Hop com als Estats Units, suposo que s'enviarà Kiss It Better a totes les ràdios. Les dos portades les he trobat bastant poc estètiques. Realment no entenc per què, però Rihanna va anar publicant fotos al llarg de l'últim any de dos sessions de fotos que vaig trobar molt encertades, i la majoria de les quals no han acabat ni al tourbook, ni al llibret del disc ni a cap de les portades senzill.

Passem a parlar del videoclip de Kiss It Better, que s'estrenarà demà a la tarda. Per l'avançament que ha mostrat la veritat és que promet ser un vídeo molt sensual (Que és el que s'adiu a la cançó), però no m'ha fet gens de bona pinta.



Realment espero que Rihanna s'espavili pel que fa als videoclips ja que últimament no n'ha fet cap d'encertat: Ni el de FourFiveSeconds, ni el de BBHMM, ni el d'American Oxygen ni el de Work.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada