2 de març 2016

Els protagonistes del mes de Febrer (2016)


Com cada vegada que comencem un mes nou, toca repassar els artistes dels que més hem parlat durant l'anterior, que en aquest cas són un duet que segur que endevinareu molt facilment...

7. Kris Kross i Cheat Codes
Total de mesos: 1  Mesos consecutius: -


La meva idea és incloure sempre en aquest rànquing el/la/els/les autors de la que jo consideri que és la millor cançó del mes, encara que no es puguin considerar protagonistes per res més. El mes passat van ser AlunaGeorge, i aquest mes són Kris Kross Amsterdam i Cheat Codes, i la cançó és Sex. A més del single de la cançó, Sex ja compta amb videoclip, que és terrible.





6. Nicky Romero
Total de mesos: 1  Mesos consecutius: -

Durant el mes de Febrer, Nicky Romero ha llançat la seva esperada col·laboració amb Nile Rodgers, anomenada Future Funk, així com el seu videoclip. A més ha publicat dos remescles de Lighthouse, un senzill que va publicar antetriorment.




5. AlunaGeorge
Total de mesos: 2  Mesos consecutius: 2

Aquest mes, el duo britànic ha estrenat el videoclip d'I'm in Control, que van filmar a la República Dominicana i en el qual només hi apareix Aluna Francis. A més han desvelat el títol i la data de llançament del seu segon treball discogràfic: es dirà I Remember i es llançarà el dia 29 d'Abril.




4. Sam Feldt
Total de mesos: 1  Mesos consecutius: -

Aquest mes Sam Feldt ha anunciat tots els detalls de Been A While, el seu primer EP, que es psoarà a la venda al mes de Març. A més ha estrenat el videoclip del primer senzill del disc, que és la cançó amb el mateix títol, i ha estrenat Feels Like Home com a promo single.




3. Lady Gaga
Total de mesos: 6  Mesos consecutius: 2

Quan vam comenaçar el mes de Febrer, molts esperàvem que seria el mes més apoteòsic de la carrera de l'artista novaiorquesa. Finalment tampoc ha estat per a tant, ja que finalment no es va emportar l'Oscar i la seva actuació als Grammys homenatjant a David Bowie no va ser tant espectacular com feien pensar els tràilers que va publicar i la col·laboració amb Intel. Però ningú pot negar el que és un fet: és la única persona en la història en actuar als Grammys, als Oscars i a la Superbowl.



2. Drake
Total de mesos: 1  Mesos consecutius: -

Durant el mes de Febrer, el raper canadenc ha aconseguit el seu segon número 1 al Hot 100 de Billboard amb Work, la seva col·laboració amb Rihanna (El primer va ser What's My Name, també amb ella). A més aquest mes s'ha estrenat el videoclip del primer senzill d'ANTI i tots dos han actuat junts als Brit Awards.

Drake ha estat indiscutiblement arrassant al costat de Rihanna, però tampoc no hem d'oblidar que també ha publicat coses en solitari. Aquest mes ha anunciat el mes en que llançarà el seu àlbum Views From The Six, que serà l'abril, i a més publicat un altre senzill del disc, anomenat Summer Sixteen, que tot i que a mi no em va acabar de convèncer, va entrar directament al top 10 del Hot 100 de Billboard i a la primera posició de la llista Hip-Hop, que porta ocupant des de fa 15 setmanes, entre les dos cançons d'aquest mes i Hotline Bling.


1. Rihanna
Total de mesos: 5 Mesos consecutius: 1

I la protagonista del mes no podia ser d'una altra manera és Rihanna, que aquest mes ha aconseguit:

  • El seu catorzé número 1 al Hot 100 de Billboard amb Work, convertint-se en la quarta persona amb més números 1, només per darrere dels Beatles, de Mariah Carey i Elvis Presley.
  • Aquesta cançó va entrar a la primera posició de la llista Hip-Hop de la revista americana, sent la segona cançó de la història en aconseguir-ho.
  • També va aconseguir ser número 1 amb ANTI al Billboard 200, tot i haver regalat un milió de còpies del disc.
A més, com ja he dit quan parlava de Drake, ha estrenat el vídeoclip de Work i l'ha presentat en directe als Brit Awards, juntament amb Consideration. També va actuar a la gala de MusicCares en homenatge a Lionel Richie, versionant Say You Say Me. Tenia previst actuar als Grammys cantant Kiss It Better, però va tenir que cancel·lar l'actuació per què tenia bronquitis. També estava previst que actués a la Superbowl, però per motius desconeguts finalment no va ser així.
Però encara no he acabat de parlar de la cantant de Barbados, ja que no podem passar per alt que ha afegit una data de la seva gira Anti World Tour a Barcelona el proper dijous dia 21 de Juliol. I per si no n'hi havia prou, ha col·laborat amb Kanye West a Famous.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada