17 de març 2016

Nova informació sobre Cloud Nine: Portada, data de llançament, propers senzills i cançons confirmades

Kygo - Cloud Nine (2016) - 2480x2480
Ja començàvem a estar impacients respecte a l'àlbum debut de Kygo, que es titularà Cloud Nine, i avui finalment s'han desvelat la data de llançament i la portada d'aquest disc. A més, ja es pot reservar a iTunes i portals similars, i gràcies a això ja queden confirmadíssimes algunes cançons. També hem sabut quins avançaments ens arribaran abans que es llanci el disc. A continuació us ho comento tot:
Començo dient-vos la data de llançament: el 13 de Maig, el mateix dia que Meghan Trainor publicarà el seu segon àlbum Thank You. Respecte als senzills: demà es llançarà un nou senzill anomenat Fragile que compta amb la col·laboració de Labrinth. Però a més, els dies 1 i 22 dels mes d'Abril (Tots dos divendres) està previst que s'estreni una nova cançó del disc en format promo/buzz/countdown single.
També hem sabut que el disc comptarà amb 15 pistes i ja estan confirmades Stole The Show, Firestone, Stay, Nothing Left i, òbviament, el nou senzill Fragile. Em sorpren que no s'hagi confirmat Here For You. També s'havia estat comentant que la remescla que el noruec va fer de Sexual Healing, original de Marvin Gaye, acabaria formant part del disc, i tampoc sabem si finalment serà així. Aquestes cançons encara no es confirma que formin part del disc, però això tampoc vol dir que quedin descartades definitivament. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada