17 de març 2016

Novetat: Welcome To The Show

Adam Lambert - Welcome to the Show (2016) - 2480x2480
Tal i com ja us vaig avançar fa uns dies, avui Adam Lambert ha publicat Welcome To The Show. En aquesta cançó hi col·labora la sueca Laleh i no està inclosa a The Original High, tot i que es rumoreja que podria ser el primer senzill d'una reedició del disc, el tercer de la seva carrera. Sincerament, jo no ho veig gaire probable, però us ho dic igualment. El cantant la estrenarà en directe avui a American Idol, el programa on es va donar a coneixer al 2009.

Welcome To The Show és una cançó pop, on la seva veu comença només acompanyada del piano, però al llarg de la cançó creix a mesura que s'hi van afegint la percussió i diversos sintetitzadors.
No us diré en absolut que sigui una cançó dolenta, tot el contrari, m'ha agradat; però tampoc trobo que arribi al nivell de cançons del seu últim àlbum Ghost Town, The Original High o Rumors. Això sí, la producció segueix estant igual de cuidada. Pel que fa a la col·laboració, no us espereu un duet: Laleh només fa acte de presència cap al final de la cançó. Així com hi ha cançons on la col·laboració entre els diferents artistes és la clau, a Welcome To The Show no és així.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada