21 de març 2016

Ariana Grande entra directament al 10 del Hot 100


Avui hi havia molta gent pendent de que es publiqués el top 10 del Hot 100 de Billboard per veure en quina posició entrava Dangerous Woman, el nou senzill d'Ariana Grande. Ha entrat a la desena posició, una bona posició per ser que no s'ha estrenat amb el videoclip. Tot i així Focus va entrar a una posició més alta. S'ha de tenir en compte que el mateix dia que es va llançar Focus, ja es va estrenar el videoclip de la cançó; però no es pot passar per alt que Dangerous Woman ha tingut una actuació televisada aquesta setmana. Sigui com sigui, més que res el problema de Focus va ser la seva escassa longevitat més que la posició màxima.
Pel que fa a la llista de Regne Unit, Dangerous Woman ha entrat a la 17ena posició, cosa que no està gens malament.



Amb la entrada de Ariana Grande al top 10, òbviament hi ha hagut una sortida, que és la de Mike Posner amb el seu senzill I Took A Pill in Ibiza, que tot i que sens dubte és una excel·lent cançó no ha rebut el recolzament necessari per mantenir-se una segona setmana dins les deu primeres posicions de la llista de Billboard. Tot el contrari passa al Regne Unit, on és número 1. Pel que fa a la llista espanyola puja de la 22 a la 19. Pel que fa a No de Meghan Trainor, ha baixat de la 11 a la 12 en la seva segona setmana al Hot 100, mentres que al Regne Unit ha pujat de la 59 a la 48. Segueix sense ser cap posició espectacular, però no està gens malament pujar 11 posicions de cop.
La primera posició del Hot 100 espanyola i a la del Regne Unit ja ha començat a baixar. Això sí: en totes dues es manté dins el top 5.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada