11 de març 2016

Novetat: Ariana Grande - Dangerous Woman + data de llançament del seu proper disc

Ariana Grande 2016
 Tal i com estava previst, avui s'ha estrenat i s'ha posat a la venda (Tot i que d'una manera una mica curiosa que després us comentaré) Dangerous Woman, la cançó amb la que la cantant reinicia la promoció del seu tercer àlbum d'estudi, que s'anomena igual que la cançó, i que avui hem sabut que es llançarà el 20 de Maig.

Dangerous Woman és una cançó R&B midtempo i 6/8 (O sigui que també es deu haver copiat de Beyoncé...*) molt sensual, però alhora amb una atmosfera molt obscura que em recorda a algunes cançons de The Weeknd, en especial a Earned It. Sigui com sigui, i comparacions a part, és un registre en el que encara no l'haviem vist, i on una vegada més ella torna a demostrar la seva versatilitat. També m'agradaria destacar que la producció de la cançó, tot i que a la primera vista pot semblar senzilla, si preseteu molta atenció veureu que els sons estan triats amb molta cura. Aquesta cançó està composada per Johan Carlsson i Ross Golan, i no per Ariana Grande. Com segurament ja sabreu, Ariana Grande composa bastantes de les cançons, però de tots els senzills que ha llançat des de Problem, Focus és l'únic on consta entre els compositors.
Passem a un altre tema que ja he avançat abans: la manera en la que s'ha llançat aquesta cançó, que és, com a mínim sorprenent. Com potser haureu notat, al llarg d'aquesta entrada no m'he referit a Dangerous Woman en cap moment com a "el nou senzill d'Ariana Grande", ja que la cançó no ha estat publicada com a senzill, ni en digital ni en físic. S'ha posat a la venda amb la reserva del disc.
També us vull dir que tot apunta a que Focus, finalment no formarà part del disc.





*Òbviament ho dic amb ironia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada