19 de març 2016

Remix EP: Work

Pulsa para ver la imagen a tamaño completo
Avui s'han posat a la venda les remescles oficial de Work, el primer senzill que Rihanna llança des del seu vuitè àlbum d'estudi ANTI.


La primera remescla és la de R3hab, un dels DeeJays que trobo que fa les remescles amb més bon gust, cosa que ja sabreu si seguiu 100% Música. En aquest cas aposta per un so tropical house durant les estrofes, però que sorprenentment desemboca en un drop trap. En general és una molt bona remescla, però trobo que agafa molt poca part de la vocal de la cançó.
La segona remescla l'ha fet BURNS, també amb un resultat molt bo. Ell també aposta pel Trap, i a més manté molts elements de l'instrumental de la versió original.
La següent és la de Bad Royale, que aposta per un so Reggaeton combinat amb trap, molt a l'estil de Major Lazer. Des del moment en el que vaig sentir la cançó per primera vegada, vaig pensar que aquests ritmes li quedarien molt bé.
La última remescla és la de Lost Kings, que proposen un so tropical. Trobo molt interessant el joc que fa amb la vocal durant el drop. També és una molt bona remescla, però en la meva opinió les altres són millors.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada