28 de març 2016

Hot 100: Meghan Trainor entra al top 10, Work es manté al número 1

Tal i com era d'esperar, després de la estrena del seu videoclip, el nou senzill de Meghan Trainor ha tornat a escalar posicions a la llista de Billboard, situant-se a la posició número 6 en la seva tercera setmana en llista. Una altra novetat d'aquesta setmana respecte a la setmana passada al top 10 és I Took A Pill In Ibiza de Mike Posner, que torna a estar entre les 10 primeres posicions.
Pel que fa a les noves entrades, tenim Team, el nou senzill d'Iggy Azalea, que entra a la posició 12 i Be Alright, d'Ariana Grande, entra només una posició per sota. També s'ha de destacar l'ascens a la segona posició de 7 years de Lukas Graham i la sortida de Sorry de Justin Bieber del top 10.
La primera posició és, una setmana més, per Rihanna i Drake amb Work.



Pel que fa a la llista britànica, Mike Posner es manté a la primera posició una segona setmana, Meghan Trainor puja de la 48 a la 42, Rihanna surt del top 5 i es situa a la posició 6 i AlunaGeorge segueixen pujany amb I'm in Control, entrant per primera vegada a la meitat superior de la llista, concretament al número 45.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada