25 de març 2016

Totes les notícies relacionades amb Rihanna (23/3-25/3)

Des del llançament d'ANTI, pocs han estat els dies en els que no us he portat noves notícies de Rihanna, ja siguin relacionades la gira The Anti World Tour, els senzills del disc,... Els darrers tres dies no n'anaven a ser una excepció.

Abans que surtin #267

Miguel ha publicat al seu compte d'Instagram un avançament del que vol fer semblar que seria una nova versió de Kiss It Better, però que en realitat no és més que ell cantant a sobre de la cançó de Rihanna. La cantant ja ha confirmat que es tracta d'una cançó no oficial.


X Ambassadors - American Oxygen (2016) - 2480x2480
X Ambassadors versionen American Oxygen

Poques vegades passa que una banda de rock alternatiu versionin una cançó d'una cantant mainstream, però això és el que ha passat en el cover que X Ambassadors han fet d'American Oxygen de Rihanna. Aquesta cançó va ser pensada inicialment com a senzill d'Anti, però finalment no va acabar formant part del tracklist de la versió definitiva.



 

The Weeknd cancel·la la seva participació a l'Anti World Tour

Com molts ja sabreu, The Weeknd anava a ser el teloner de Rihanna en bona part de les dates europees (tot i que no a Barcelona). Finalment no serà així, ja que el canadenc prefereix centrar-se en projectes seus, que suposo que són el seu tercer àlbum i la seva gira corresponent.

Rihanna - Work (2016) - 2480x2480R.City presenten el seu remix a Work

Aquests dies també ens ha arribat una nova remescla destacada de Work, que és la que han fet el duo de rapers R.City (Que l'any passat van triomfar bastant amb Locked Away), on mantenen la tornada que canta Rihanna i la part de Drake, però afegeixen rap a les estrofes.
Si us agrada aquesta nova versió, la podeu descarregar de manera gratuïta al Soundcloud dels rapers


Kanye West anuncia Famous com a primer senzill de The Life Of Pablo
Kanye West - Famous (2016)


Tot i que ja fa més d'un mes de la publicació de The Life Of Pablo, Kanye West encara no havia llançat cap cançó del disc com a senzill fins avui, que ha publicat en aquest format la cançó Famous, on hi col·labora Rihanna.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada