19 de març 2016

UMF 2016: Martin Garrix

Martin Garrix va ser l'encarregat de tancar la primera jornada de la edició de l'Ultra Music Festival de Miami aquest any, amb un set format única i exclusivament per música seva, en el qual, tal i com ja va avançar, van haver-hi estrenes.
Primer us comento el set en general, i després ja us parlaré de les estrenes. 


Durant la seva actuació d'ahir a la nit Martin Garrix va demostrar que no només és un dels millors productors de la escena electrònica, sinó que també és un dels millors DeeJays que hi actualment: tots i cadascun dels enllaços entre les cançons i mashups no només estaven fets correctament, sinó que estaven fets amb molt bon gust. També va estar feta amb molt bon gust la sel·lecció de pistes, que com ja us he dit estava formada únicament per produccions seves. De la etapa on produïa Big Room, només va fer sonar fragments de Wizard en un mashup, però res més, cosa de la qual m'alegro. Especialment em va sorprendre que no punxés Animals, el llançaments amb el que es va donar a coneixer, però que jo trobo dolent.

Estrenes. 
Tot i que Garrix va punxar altres IDs com Rewind Repeat It, aquí només us deixo les estrenes. Tots els títols i col·laboradors no estan confirmats:

Lions In The Wild, la cançó amb la que va obrir.



Col·laboració amb Jay Hardway, encara no en sabem el títol



Col·laboració amb Avicii, que porta com a títol provisional Hold On, Never Leave



Col·laboració amb Marshmello i Bebe Rexha

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada