31 de març 2016

Protagonistes del mes de març

Ja esta a punt de finalitzar el mes de març i per això és el moment ideal per repassar els artistes dels que mes hem parlat (I s'ha parlat) al llarg del tercer mes de l'any. La veritat és que les set posicions se m'han quedat curtes, i he hagut de deixar a fora a Sia, Elliphant, Iggy Azalea i  DJ Antoine.


7. Zayn
Total de mesos: 1 Mesos consecutius: -


Tot i que com ja us vaig dir a la crítica que n'he fet no m'ha agradat, és innegable que el llançament més rellevant del mes és Mind Of Mine, l'àlbum debut de Zayn en solitari.

6. Meghan Trainor
Total de mesos: 1  Mesos Consecutius: -


A principis de mes, Meghan Trainor va publicar No, el primer senzill del seu segon disc d'estudi Thank You, i unes setmanes després en va arribar el videoclip. A més ha donat molts detalls del seu disc: la portada, la data de llançament (13 de Maig).


5. Kygo
Total de mesos: 2  Mesos consecutius: -

Tot i que inicialment estava previst pel mes de Febrer, el Maig serà el mes en el que definitivament veurà la llum Cloud Nine, l'esperat àlbum debut de Kygo. A més, el noruec ha estrenat un nou senzill del disc al costat de Labrinth, que s'anomena Fragile.

4. Ariana Grande
Total de mesos: 3 Mesos consecutius: -

Després de no tenir l'èxit esperat amb Focus, Ariana Grande ha engegat definitivament la promoció del seu segon àlbum d'estudi Dangerous Woman amb el primer senzill del disc, que és la cançó amb el mateix títol, i que ja té videoclip. A més ha estrenat una altra cançó del disc, anomenada Be Alright. També ha donat detalls del disc, com que inclourà una col·laboració amb Nicki Minaj.

3. Mike Posner
Total de mesos: 1  Mesos Consecutius: -

Si alguna cançó ha guanyat popularitat al llarg del mes de Març, aquesta és sens dubte I Took A Pill in Ibiza de Mike Ponser. Aquest més ha estrenat dos videoclips per a la cançó: un per a la remescla de SeeB, que és la que realment està triomfant, i la versió original. Pel que fa a la seva posició a les llistes, actualment es troba en la seva segona setmana al número 1 del Regne Unit i al top 10 Billboard.
A més, el cantant ja ha anunciat el seu segon àlbum d'estudi At Night, Alone, que inclourà noves cançons i les que formaven part del seu últim EP The Truth.

2. Rihanna
Total de mesos: 6  Mesos consecutius: 3

Després de passar els dos primers mesos del 2016 sent considerada la protagonista del mes, aquest mes cau a la segona posició, però no serà per que no hagi fet coses. Aquest mes ha començat la seva gira ANTI World Tour. A més ha publicat dos nous senzills del seu vuitè disc: Needed Me i Kiss It Better, que a a més ja compta amb videoclip. També ha publicat l'EP de remescles per Work i  ha protagonitzat la portada de la revista Vogue,
A més s'ha mantingut tot el mes encapçalant el hot 100 de Billboard, i al top 5 de les llistes britànica i espanyola.

1. Avicii
Total de mesos: 5 Mesos Consecutius: -

Però, sense cap dubte, la notícia més comentada del mes és la retirada d'Avicii dels escenaris. Però per sort això no vol dir que deixarà de fer música, només que ja no farà més gires. Tampoc podem passar per alta la seva actuació al Ultra Music Festival, on va estrenar moltes noves cançons que formaran part del seu tercer àlbum d'estudi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada