8 de febr. 2016

Zayn entra a la primera posició del Hot 100

Aquesta setmana tenim moltes novetats a les deu primeres posicions del Hot 100 de Billboard, començant per la primera posició, que la ocupa Zayn Malik amb el seu primer senzill Pillowtalk, que es va posar a la venda divendres 29 (Mateix dia que començava el compte per a la llista publicada avui) i el l'ex-membre de One Direction mateix dia en va estrenar el vídeoclip.
Tot i que sempre és un mèrit arribar a la primera posició del Hot 100, tot s'ha de dir: hi ha arribat en gran part gràcies a les visualitzacions del vídeo, ja que pel que fa a la vendes ha venut 260.000 còpies, que tampoc són números espectaculars. I menys per un debut tant i tant anticipat com era el de Zayn.
El top 3 el tanquen els dos últims números 1: Love Yourself i Sorry, que són el segon i el tercer senzills del últim àlbum de Justin Bieber: Purpose, que es va publicar al Novembre.



Drake també entra directament al top 10, concretament a la posició 6, amb el seu nou senzill Summer Sixteen, que suposo que també entrarà a la primera posició de la llista Hip-Hop, però això no ho sabrem fins demà. Això és perquè queda una posició per sobre que Work, el nou senzill de Rihanna on també hi col·labora el raper de Toronto, que la setmana passada encapçalava la llista d'aquest gènere i que al Hot 100 d'aquesta setmana puja des de la 9 a la 7. I això sense tenir videoclip ni àudio oficial.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada