2 de febr. 2016

Lady Gaga, Sam Smith Ellie Goulding, confirmats per als Grammys + Altres notícies relacionades amb Gaga

Recentment s'han confirmat tres noves actuacions per als Grammys: La de Ellie Goulding al costat d'Andra Day, la de Sam Smith i la de Lady Gaga, que homenatjarà a David Bowie.
La gala serà el dilluns dia 15 de Febrer al Staples Centres de Los Angeles.







No és cap sorpresa que Lady Gaga hagi estat escollida per fer una actuació en homenatge al difunt cantant britànic, ja que mai ha amagat que la va influenciar i en els primers anys de la seva carrera portava un llamp pintat a la cara en homenatge a Bowie. Segons informa New York Times, farà un medley de 3-4 amb una duració de 6-7 minuts.



Que la novaiorquesa actui en aquest homenatge no treu l'actuació que va anunciar a principis de gener en col·laboració amb Intel. O això espero....

Passem ara a parlar d'altres notícies i rumors relacionats amb Lady Gaga, ja que en els darrers dies s'han filtrat noves imatges del videoclip de Do What U Want, que com suposo que tots ja sabreu va ser cancel·lat. Per si no recordeu la història, us refresco la memòria: Lady Gaga va filmar un videoclip del segon senzill d'ARTPOP dirigit per Terry Richardson i on també hi apareixia R. Kelly, que col·labora en la cançó. Estava previst que s'estrenés a finals de 2013 o principis de 2014, però finalment no s'ha estrenat mai per tres motius: l'alt contingut sexual del videoclip (Que només agreujaria el fet que molta gent va interpretar la lletra literalment), el fet que al videoclip es fes referència a la seva operació de malucs (Que va ser un període molt dolorós) i que en aquell moment la novaiorquesa es va sentir víctima d'una traïció per part del seu equip. Després de mesos de silenci de Gaga respecte aquest tema, es va filtrar un fragment del videoclip i els responsables d'aquesta filtració van  amenaçar (No sé si és la paraula adequada) amb filtrar el vídeo sencer, i l'artista va dir que si ho feien els denunciaria i que no volia que el videoclip complet veiés la llum.
Doncs en els últims dies s'han filtrat dos imatges d'una escena del videoclip que tot i que no haviem pogut senti n'havíem sentit parlar. En ella  hi apareixia un bon número de Monsters i Lady Gaga portava una perruca similar a la de la portada de The Fame Monster. Aquesta descripció encaixa totalment amb les imatges.


12687923_943103589109622_680369471409432

Y7EShUL.png

És bastant probable que en els proper dies es publiquin noves imatges o fins i tot aquest escena sencera, però no crec que mai acabem veient el vídeo complet. I crec que si Lady Gaga ha decidit que no vol que el videoclip es publiqui s'ha de respectar aquesta decisió. A més seria una llastima que si es filtra això trenqués la imatge positiva que tant li ha costat aconseguir.
Us deixo a continuació els fragments que es van filtrar.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada