7 de febr. 2016

ANTI arriba a la primera posició del Billboard 200 + LListes d'altres països

El vuitè treball discogràfic de Rihanna ha arribat a la primera posició del Billboard 200, la llista que recopila els àlbums més venuts cada setmana. Això tenint-ho tot en contra: El primer milió de còpies va ser descarregat gratuïtament i encara no estava disponible en format físic. La llista completa es publicarà demà a la nit, veurem en quina posició es queda Sia.

A on Sia ha guanyat la batalla amb Rihanna ha estat al Regne Unit, on l'australiana és queda amb la tercera posició, i la de Barbados amb la setena. Les dos primeres posicions són per a David Bowie amb el recopilatori The Best Of David Bowie (1) i el seu últim disc d'estudi Blackstar (2).
A més ha aconseguit el número a la llista francesa, el sisè que aconsegueix en aquest país, convertint-se en la artista internacional amb més números 1 en els 31 anys d'història de la llista.
Sempre parlo de llistes d'altres països, però practicament mai agafo com a referència la llista espanyola. Aquesta setmana Work ha entrat a la posició 92, i encara no s'ha actualitzat des de la publicació d'ANTI.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada