14 de febr. 2016

Prediccions Grammys 2016

Falten menys de 48 hores per a la gala de premis més important de la indústria musical, que són els Grammys, i he decidit compartir amb vosaltres les meves apostes per a les categories més destacades.
Depenent de si són encertades o no, decidiré si faig el mateix en futures entregues de premis o no.



Gravació de l'any:


Crec que guanyarà merescudament Uptown Funk, de Mark Ronson i Bruno Mars. A Can't Feel My Face de The Weeknd també la veig amb moltes possibilitats (Recordem,a més, que el jurat dels Grammys acostuma a tenir predilecció per artistes nous), tot i que menys que l'èxit de Mark Ronson i Bruno Mars.


Cançó de l'any:


Thinking Out Loud d'Ed Sheeran. No només la veig com la cançó amb més possibilitats, sinó que també és la que més s'ho mereix.


Àlbum de l'any:


Tant Taylor Swift i el seu 1989 com The Weeknd amb Beauty Behind The Madness se'l mereixen, però jo crec que entre aquests dos té més possibilitats 1989. Tampoc s'ha de descartar la possibilitat que li donin a algun artista més alternatiu, com Alabama Shakes.


Millor cançó pop interpretada per duo/grup


Qui més possibilitats tenen, segons jo crec, són Maroon 5 amb Sugar i Taylor Swift amb la col·laboració de Kendrick Lamar i la cançó Bad Blood. Tot i que també està nominada Uptown Funk, no crec que mereixi guanyar el premi en aquesta categoria sent que col·labora un cantant amb un DJ/Productor.


Millor cançó pop interpretada per un solista


La cançó que més s'ho mereix, sempre segons el meu criteri, i a la que més possibilitats li veig és Can't Feel My Face de The Weeknd. En segon terme queden Blank Space i Thinking Out Loud.


Millor àlbum pop


No tinc cap dubte que serà per a 1989. A més, merescudament.


Millor àlbum rap


Per lògica, el favorit és Kendrick Lamar amb To Pimp a Butterfly, ja que és l'únic que està nominat a la categoria absoluta, però espero que Nicki Minaj s'emporti aquest premi per The Pinkprint.


Millor gravació rap:


Un altre cop espero que guanyi Nicki Minaj, al costat de Drake i Lil' Wayne, amb la cançó Truffle Butter. Aquí no sé quina considerar com la favorita.


Millor àlbum urbà (Hip-Hop):


Aquest premi anirà indubtablement a les mans de The Weeknd, qui a més mereix totalment.


Millor cançó per a una Banda Sonora:


Jo diria que la cançó que té més probabilitats de guanyar és Writings On The Wall de Sam Smith, ja que es va emportar el globus d'or. Però també hem de tenir en compte que Til It Happens To You de Lady Gaga és la favorita per emportar-se l'Oscar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada