23 de febr. 2016

Rihanna encapçala el Hot100 amb Work


Tot i que quan es va llançar Work les reaccions van més aviat fredes (Molt fredes, diria jo), amb el temps el nou senzill de Rihanna i Drake ha anat convencent al públic, i ha acabat aconseguit anar escalant posicions setmana rere setmana, fins arribar al cim del Hot 100 de Billboard en la seva quarta setmana en llista.

Work és el catorzè número 1 de Rihanna en aquesta llista, i es converteix en la quarta artista amb més senzills que han encapçalat la llista. Ara per ara només han tingut més números 1 que ella els Beatles (20), Mariah Carey (18),  i Elvis Presley (17), i ja ha superat a Madonna (12) i Michael Jackson (13).
A més també ha aconseguit un altre fet inusual, ja que ha arribat al número 1 abans de tenir videoclip. L'anterior que ho va aconseguir va ser Katy Perry amb Dark Horse, si no recordo malament.
Work també és el segon número 1 de Drake, i el segon que té al costat de Rihanna, ja que la que fins ara era la seva única cançó que havia arribat a la primera posició del Hot 100 era What's My Name,  tot i que també s'ha de dir que amb Hotline Bling s'hi va apropar molt.
Ja sé que les comparacions són odioses, però per les xarxes he vist moltes comparacions entre les properes gires de Rihanna i Beyoncé, i la de l'americana ha venut moltes més entrades, però no podem deixar de banda que el seu nou senzill Formation, tot i comptar amb una actuació a la Superbowl, que és l'esdeveniment més vist de l'any, i videoclip no ha entrat al Hot 100, mentres que Work ocupa la primera posició abans de tenir videoclip i abans de ser presentada en cap event televisat.
Pero Rihanna no està sola al top 10: Justin Bieber manté dos posicions, la segona per Love Yourself i la quarta per Sorry. La tercera posició és per Stressed Out de Twenty One Pilots. 
A més aquesta setmana destaca la entrada al top 10 Cake By The Ocean de DNCE, en la seva divuitena setmana en llista.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada