11 de febr. 2016

Remix EP: Heaven


Ja disponibles les remescles de Heaven, la col·laboració entre els DeeJays KSHMR i Shaun Frank amb la vocalista. Aquest EP compta de 4 remescles, entre les quals una del propi KSHMR, i totes elles són de gran qualitat.


La primera remescla és la de Dr. Fresch que porta Heaven des del Future House cap al Trap amb molt bon gust. A destacar que aquesta remescla té dos drops diferents, un més contundent i un més melòdic.
La segona pista de l'EP és l'autoremescla que el propi KSHMR ha fet de la cançó, on la porta al Progressive House, amb el seu so habitual molt enèrgic i ballable. El resultat és molt bo, però venint del productor hindú-americà no és cap sorpresa. Aquesta remescla estava disponible a la pàgina de Soudncloud des del llançament de la original, però  fins ara no s'ha posat a la venda de manera oficial.
El tercer remix és el d'Addal, que com sempre fa porta Heaven a la vessant més suau i orgànica del Deep House, també amb un excel·lent resultat, però sense aportar res nou.
La última remescla és la de The Him, que proposa un so Tropical House melòdic i que aconsegueix crear una atmosfera molt especial. Això sí, no és gaire apte per a les pistes de ball.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada