3 de febr. 2016

Lady Gaga cantarà l'himne americà a la Superbowl + Totes les actuacions de Febrer

Si Lady Gaga anava a tenir un Febrer molt intens, avui al coneixer que serà l'encarregada d'interpretar l'himne americà  a la final de la Superbowl, i ja sabeu que amb això els americans són molt primmirats.
La veritat és que em sorprèn, ja que en diverses ocasions Lady Gaga ha deixat clar que no era gaire patriota, però de totes maneres ningú dirà que no si li ofereixen actuar a l'event televisat més vist de l'any. I més si tenim en compte que Gaga està a punt d'engegar la promoció del seu cinquè treball d'estudi, que està previst per a la primera meitat de l'any.
Però repassem ara tots els events televisats en que acapararà atenció  hi apareixerà la novaiorquesa aquest mes:

  • 7 de Febrer: Superbowl. Com us acabo de dir serà la encarregada d'interpretar l'himne americà.
  • 15 de Febrer: Gala dels Grammys. Actuarà en homenatge a David Bowie i opta al premi de millor cançó per a una banda sonora amb Til It Happens To You, la cançó que va fer per al documental The Hunting Ground, que dona veu a les víctimes de violacions.
  • ?? de Febrer: Actuació en col·laboració amb Intel, que jo no tinc clar si serà a la gala dels Grammys o no (Van dir que seria la setmana dels Grammys), si segueix en peu o ha estat transformada en l'homenatge a David Bowie. El que sí que sabem, és que Nile Rodgers està involucrat en aquesta actuació.
  • 21 de Febrer: Satellite Awards. Opta a dos premis, millor banda sonora per TIHTY i millor actriu d'una sèrie de Drama televisiu pel seu paper a la sèrie American Horror Story.
  • 28 de Febrer: Gala dels Oscars. Lady Gaga està nominada al premi a la millor banda sonora per TIHTY i a més hi actuarà.
I no podem deixar de banda que molts rumors apunten a que Lady Gaga anunciaria alguna cosa relacionada amb el seu proper disc aquest mes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada