10 de febr. 2016

Remix EP: Heading Up High

Armin Van Buuren ja ha llançat nou senzill des del seu últim àlbum Embrace. Després de Another You, Off The Hook i Strong Ones, la cançó escollida com a quart single és Heading Up High, compta amb la col·laboració de la banda holandesa Kensington (Ja sabeu que a Armin Van Buuren sembla que li agrada treballar amb compatriotes seus) i és una molt bona elecció com a senzill. Però passem a analitzar-ne les remescles que s'han desvelat.


La primera és la de First State, que porta Heading Up al Big Room, una cosa queno només us diré que no és dolenta, sinó que jo diria que és necessari que totes les cançons Progressive House melòdiques i suaus tinguin una remescla així. No aporta res nou ni original, però és una remescla enfocada a les pistes de ball i complirà la seva funció a la perfecció. Segurament sonarà bastant a les actuacions d'Armin Van Buuren als festivals dels propers mesos i a la seva gira.



La segona remescla que hem conegut és la de Dimitri Vegas & Like Mike i Boostedkids, amb qui ja han col·laborat en diverses ocasions. Aquesta remescla també porta el nou senzill d'Armin Van Buuren al Big Room, però d'una manera tràgica. No és ja una opinió subjectiva que no m'agradi, és que arribem a l'extrem que el drop no està en la tonalitat correcta. Sincerament no sé ni com s'han atrevit a publicar-la. però només pel nom dels DeeJays que ocupen la primera posició del top 100 de DJ Mag.



La tercera i  última remescla és la que ha fet Years, que proposa un so Trance molt suau i proper al house. És una gran remescla, no sé si dir-vos que la millor, però sens dubte la més original.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada