12 de febr. 2016

DRAMA: Que passa amb This One's For You?

David Guetta - This One's for You (feat. Glodine) [2016] - 2480x2480
Avui s'ha posat a la vena a iTunes (De moment al nostre país) l'himne de la edició d'aquest any de la Eurocopa. Això no té res de dramàtic, però la cosa canvia si us dic que en realitat aquesta cançó és una versió vocal cutre la base de la qual practicament poc canvia respecte a Sunshine (Una pista instrumental que el francès va publicar en col·laboració amb Avicii al 2011) es pot donar practicament per fer que no és oficial i que ha estat publicada per Glodine sense el consentiment de David Guetta.


No se sap si aquesta notícia ha arribat a les orelles de Guetta, però segurament en les properes hores sabrem que passa amb aquesta cançó, però jo aposto a que no és la definitiva i que no ha estat llançada amb el consentiment del DJ. I segurament estareu preguntant-vos qui és Glodine, la cantant que ha publicat aquesta cançó. Doncs jo em preguntava el mateix, i he estat investigant una mica i he trobat un perfil a Soundcloud amb aquest nom que és una cantant Sud-Africana, concretament de Johannesburg, on hi ha aquesta cançó sota el nom Baby Let's Fly. Potser ara la estem culpant injustament i ella no sap que la seva cançó s'ha psoat a vendre a l'altra punta del món....

David Guetta? feat. Glodine - This One's For You?



David Guetta & Avicii - Sunshine




Glodine - Baby Let's Fly

1 comentari:

  1. Simplement lamentable. El senyor Guetta és capaç d'haver utilitzat la seva canço per això. Simplement ganes de diners i d'estafar a la gent.

    JR

    ResponElimina