25 de febr. 2016

BRIT Awards 2016

Ahir a la nit va tenir lloc a l'O2 Arena de Londres la gala dels Brit Awards:
Guanyadors:

British Male Solo Artist: James Bay
British Female Solo Artist: Adele
British Group: Coldplay
British Breakthrough: Catfish and the Bottlemen
British Single: “Hello” by Adele
British Video: “Drag Me Down” by One Direction
Mastercard British Album of the Year: “25” by Adele
International Male Solo Artist: Justin Bieber
International Female Solo Artist: Björk
International Group: Tame Impala
Global Success Award: Adele
Global Icon: David Bowie
British Producer of the Year: Mark Ronson
Critics’ Choice: Jack Garratt

Actuacions:


The Weeknd 

El canadenc va interpretar The Hills, un dels dos números 1 del seu àlbum Beauty Behind The Madness. Tot i que va fer una actuació correcta, el vaig veure més desencertat que a la resta d'actuacions.



Rihanna

Rihanna va interpretar un medley, que va començar amb Consideration, la cançó que obre ANTI i on col·labora amb SZA i Work, on l'acompanya Drake. A Rihanna tampoc la vaig acabar de veure de bé del tot, i espero que sigui perquè la veu no se li hagi recuperat del tot. També a destacar al minut 4:04, quan Rihanna fa twerk a Drake, i el raper s'aparta clarament el micròfon de la boca i queda clar que estava fent playback.



Justin Bieber

Però encara més desencertat que Rihanna i The Weeknd va estar Justin Bieber, que va començar amb una versió acústica de Sorry amb James Bay a la guitarra, que va enllaçar amb Sorry.


Coldplay

Res destacable de l'actuació de Coldplay, que van interpretar una versió solista de Hymn For The Weekend, el seu duet amb Beyoncé. Van ser els encarregats d'obrir la gala


Homenatge a David Bowie

No podia faltar a la gala un homenatge a David Bowie, que en aquesta gala el va fer Lorde.


Adele:

Adele no només va ser protagonista pels quatre guardons que va guanyar, sinó que també va tancar la gala interpretant When We Were Young, el segon senzill de 25.



Little Mix

De totes les actuacions de la gala, la que millor posada en escena va presentar va ser la de les Little Mix, que van interpretar Black Magic, el primer senzill del seu àlbum Get Weird, que es va publicar la passada tardor.



Fotos de l'alfombra vermella:


   
D'esquerra a Dreta: Adele. Rihanna,Louis Tomlinson i Liam Payne, la única representació de One Direction que va assistir a la gala, Lana del Rey, Fleur East.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada