23 de febr. 2016

Rihanna i Drake estrenen el videoclip de Work + Altres notícies


Ahir era el dia que tots els fans de Rihanna teniem marcat als nostres calendaris com el dia en el que s'anava a estrenar el primer videoclip d'una cançó d'Anti, que és el de Work, on Rihanna està acompanyada per Drake. I {ALERTA SPOILER} finalment no vam tenir un videoclip sinó dos. Això sí, dos de pressupost zero.

El primer videoclip està dirigit per Director X, que és el director de l'anterior videoclip de Drake, que és el de Hotline Bling. L'avançament del videoclip era d'aquest. Un cop acava el primer vídeo, apareix una barra a la pantalla i quan es plena dona lloc al segon videoclip, dirigit per Tim Erren.
Una cosa que ha portat polèmica, és que YouTube ha bloquejat el vídeoclip i possiblement no el podreu veure sense iniciar sessió, ja que l'han considerat no apte per a menors d'edat. Suposo que això ha estat per que a la segona part del vídeo, Rihanna porta una samarreta que deixa entreveure els seus mugrons; i ja sabem que a YouTube es pot ensenyar tot menys els mugrons. Veurem que passa ja que en algunes ocasions (Ara em ve a la ment l'àudio de Do What U Want) al cap d'uns dies l'han desbloquejat. Però tot i tenir això en contra, el vídeo ja té més de 13,5 milions de visites en poc més de 24 hores.


Un fet curiós en relació al videoclip és que, quan vam saber que Rihanna i Drake estaven gravant un quelcom a principis de Gener, el que més ens va cridar l'atenció va ser que hi hauria un cavall i una carrossa i que al càsting buscaven genets. Això he fet que es comencessin a difondre rumors que deien que el vídeo que Rihanna havia gravat per Work inicialment, passaria a ser per Needed Me.

Una altra notícia que si sou fans de Rihanna us interessarà, és que actualment es troba a Londres, pel que ja es pot donar practicament per confirmada la seva actuació als Brit Awards de demà.

I finalment, recordar-vos que ja es troben a la venda les entrades de l'actuació que la cantant de Barbados farà a Barcelona aquest estiu com a part de l'Anti World Tour.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada