1 de febr. 2016

Justin Bieber aconsegueix el seu tercer número 1 de Purpose

La setmana passada Justin Bieber es va quedar les dos primeres posicions del Hot 100 amb Sorry a la primera plaça i Love Yourself a la segona, i aquesta les dos cançons s'intercanvien les posicions.
També hem de destacar de la llista el fet que Stressed Out de Twenty One Pilots arribi a la tercera posició del Hot 100, i la entrada que Flo Rida fa amb el seu nou single My House a la cinquena posició de la llista de senzills de Billboard, en la seva primera setmana al top 10.



Una altra cosa destacadíssima és la entrada en la llista d'ANTI i del seu senzill Work. Finalment Billboard no ha comptat les descàrregues gratuïtes i el vuitè disc de Rihanna entra a la llista Billboard a la posició 27, cosa que està molt bé si tenim en compte que només va estar disponible unes hores dins el termini que agafa aquesta llista. Pel que fa a Work, tot i que només va estar disponible dos dies ja ha entrat directament al top 10, directament a la posició número 9. Com a mínim, aquesta cançó arribarà al top 5. Al número 1 ja ho veurem, però ja no ho veig tan probable. Tot depen del videoclip. Per cert, al vídeo que hi ha al canal Billboard (El que teniu sobre aquestes línies), la cançó que sona quan hauria de sonar Work no sé que és, però sens dubte no és el nou senzill de Rihanna

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada