10 de febr. 2016

Videoclips 10/2

Avui us porto els nous videoclips d'Armin Van Buuren, AlunaGeorge i Lana del Rey.

Avui ens hem emportat una sorpresa molt grata, que ha sigutt el videoclip d'I'm in Control, el nou senzill d'AlunaGeorge, que és el primer avançament del seu segon àlbum. El videoclip d'ha dirigit Emil Nava, director de videoclips com On My Mind d'Ellie Goulding o la gran majoria dels videoclips de Calvin Harris, i està filmat a la República Dominicana. Com ja era d'esperar el videoclip està protagonitzat per Aluna Francis, però el que no m'esperava és que s'arribés l'extrem que George Reid no aparegués al vídeo. Per cert, hi ha una escena que no sé si interpretar com un homenatge a Uptown Funk.



El segon vídeo que us porto avui és el de Heading Up High, el nou senzill que Armin Van Buuren extreu des d'Embrace i del qual us acabo de parlar de les remescles oficials. El videoclip l'ha dirigit Boris Booij. Com a curiositat, us dic que Hardwell fa un camo al videoclip.



Ja té videoclip Freak, el nou senzill de Lana del Rey des del seu tercer àlbum Honeymoon, que es va publicar al Setembre, i del qual ja n'havia extret anteriorment High By The Beach i Music To Watch Boys To.
Una de les crítiques més habituals dels fans als dos últims discos de Lana del Rey era la manca de videoclips de duració llarga, però per si volieu un vídeo llarg, el de Freak dura poc menys de 11 minuts.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada