14 de febr. 2016

Rihanna visitaria Barcelona amb l'Anti World Tour

Rihanna Anti World TourSí, heu llegit bé: Indicis recents indiquen que Rihanna i The Weeknd podrien passar per la capital catalana aquest estiu a la gira Anti World Tour. A continuació us deixo tota la informació al respecte.
És que no se'm acudeix una notícia millor! (Bé, potser el primer senzill de LG5, però estem aquí per parlar de Rihanna i no de Lady Gaga).
Font



Aquest divendres, dia 12 de Febrer, Live Nation, la empresa promotora del concert, va publicar la fitxa tècnica d'un concert al Palau Sant Jordi de Barcelona el dia 21 de Juliol. Hores més tard es va retirar, ja que el mateix dia la cantant de Barbados actua a Werchter, Bèlgica. A continuació us deixo una captura de pantalla on es pot veure. També us deixo el link de la web de Live Nation, per si li voleu fer un cop d'ull, no sigui cas que les entrades ja haguessin aparegut.


CbArnBYXIAAkxl8

Probablement en els propers dies se sabrà la data definitiva del concert, i evidentment aquí a 100% us assabentareu de tot el que passi relacionat amb la gira de Rihanna, passi per Catalunya o no.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada