18 de febr. 2016

Hot 100: Justin Bieber torna al número 1, Rihanna fa història

Amb uns dies de retard respecte a les altres setmanes la nit de dimarts a dimecres vam coneixer com quedaven situades les posicions al Hot 100 de Billboard, la llista de referència arreu del món.
Justin Bieber torna a la primera posició de la llista amb el seu senzill Love Yourself, que la setmana passada va baixar a la segona posició per cedir el seu lloc a Pillowtalk, que aquesta setmana cau fins a la setena posició, la qual cosa em fa preguntar: Què té més mèrit, una canço que passa moltes setmanes escalant al top 10 però no arriba al número 1 i que baixa lentament o una cançó com Pillowtalk, que entra a la primera posició, però a la setmana següent ja és fora del top 5?
La segona posició és per a Stressed Out de Twenty One Pilots, que durant moltes setmanes ha anat escalant i sembla que ara s'apropa perillosament a la primera posició.
També s'ha de destacar la entrada que Rihanna fa al top 5 amb Work, el primer senzill que extreu d'ANTI, que compta amb la col·laboració del raper canadenc Drake. Aquesta és la cançó número 20 de Rihanna que ingressa en el top 5, i es converteix en la vuitena persona en aconseguir-ho, després d'Elvis Presley, Michael Jackson, The Beatles, Madonna, Janet Jackson, Stevie Wonder i Mariah Carey. A més, Work recupera la primera posició de la llista Hip-Hop. També destacar de Rihanna que Needed Me, una cançó del vuitè àlbum de la de Barabados que no ha estat publicada com a single, sorprenent escala des de la 91 a la 84.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada