13 de febr. 2016

Grammys 2016: Vídeos promocionals de Lady Gaga i The Weknd, noves actuacions confirmades

GRAMMY Awards 2016Falten dos dies per a la gala dels Grammys i dia a dia n'anem coneixent nous detalls. Com més ens anem apropant al dia de la gala, més actuacions es confirmen: en les darreres hores s'ha confirmat l'actuació de Miguel homenatjant a Michael Jackson, que cantarà la balada She's Out Of My Life. També s'ha confirmat que hi actuarà el trio The Hollywood Vampires, format per Alice Cooper, Johny Depp i Joe Perry, que també faran un homenatge, en aquest cas al rocker Lemmy Kilminster, interpretant As Bad As I Am.

A més avui s'han publicat dos nous vídeos relacionats amb l'actuació que Lady Gaga farà als Grammys en col·laboració amb Intel. No se sap que faran, però no paren de repetir que serà una cosa totalment innovadora i que ens deixarà amb la boca oberta, més encara del que ens la deixa la novaiorquesa cada vegada que puja a un escenari. En teoria és només per a l'homenatge a Bowie, però en part no m'acabo de creure que tota això no tingui res a veure amb el cinquè àlbum de Lady Gaga. Potser la nit de la gala anunciarà el títol del disc, o donarà informació sobre el primer senzill d'aquest projecte.

El primer és un vídeo promocional, bastant similar al primer que van publicar a principis de Gener. on veiem a Gaga amb una estètic totalment futurística



El segon vídeo ha estat publicat al canal dels Grammys, és un vídeo on es mostra el procés de creació d'aquesta actuació, que busca crear encara més expectació entre els monsters (I els no tan fans) i que ho aconsegueix.



L'altre vídeo que s'ha publicat en les darreres hores és un vídeo on podem veure imatges dels assajos que The Weeknd està fent per preparar la seva actuació a la gala.



Tota la informació sobre la gala.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada