8 de febr. 2016

Superbowl 2016

Com ja sabreu ahir va ser la Superbowl, la final de la lliga de futbol americà i on cada any tenim la actuació d'una o més d'una estrelles pop, aquest any van ser els Coldplay, acompanyats de Beyoncé, Bruno Mars i Mark Ronson. Rihanna no, tot i que jo (I em sembla que la enorme majoria de la gent) tenia entés que estava confirmada.
Primer la banda britànica va interpretar els seus èxits Viva La Vida, Paradise,  i Adventure Of a Lifetime; i a continuació va apareixer Mark Ronson i  tot seguit Bruno Mars, acompanyat de Phillip Lawrence i els seus ballarins habituals per interpretar un remix d'Uptown Funk, que va acabar esdevenint un mashup amb Formation, el primer senzill del proper àlbum de Beyoncé, que la cantant americana interpretava per primera vegada en directe. Van acabar amb Clocks.

Tot




Part de Bruno Mars i Beyoncé



A més, abans de l'inici del partit Lady Gaga va interpretar l'himne americà. I com sempre que Lady Gaga actua amb una cançó que no és seva va rebre molt bones crítiques. Com a curiositat afegeixo que els organitzadors de l'event van recomanar a Lady Gaga fer playback, però ella va preferir cantar en directe.



Després d'anys consecutius de batre rècord d'audiència, l'espectacle de Bruno Mars, Beyoncé i Coldplay no va aconseguir obtenir més espectadors que l'espectacle de l'any passat, protagonitzat per Katy Perry.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada