16 de febr. 2016

GRAMMYS: Actuacions destacades de la gala

Que serien les gales de premis sense actuacions? A continuació us deixo amb comentaris de les actuacions més destacades de la nit, i vídeos de les que n'he trobat.

Taylor Swift:

La cantant americana va obrir la gala intepretant Out Of The Woods, el que ja és l'últim senzill del seu àlbum 1989. Vocalment va estar impecable, però a nivell d'espectacle no va fer res destacable.

The Weeknd:

The Weekmd va començar amb Can't Feel My Face, de la qual va cantar la primera estrofa i la primera tornada, i a continuació es va passar a In The Night. Durant la primera cançó va tenir alguna que altra errada vocal. però a In The Night, que va interpretar en una versió acústica que em va encantar.

Miguel (Homenatge a Michael Jackson):

Miguel va intepretar la meitat de She's Out Of My Life (No va arribar a un minut i mig) i tampoc ho va fer malament.

Justin Bieber:

El canadenc va començar amb una versió acústica de Live Yourself, que tot i estar sol a l'escenari va defensar. Després se li van sumar Skrillex i Diplo, els dos membre de JackU, per a interpretar Where Are U Now, en una versió Rock on Skrillex va canviar la taula de mescles per la guitarra i Diplo per la percussió.

Lady Gaga:

Com sempre, Lady Gaga va estar impecable vocalment, però on està la tecnologia tan espectacular de Intel? Perquè la única cosa una mica destacable va ser les projeccions a la cara de Gaga, però igualment, després de tant crear expectació m'esperava alguna cosa més.


Rihanna:

Desafortunadament, la de Barbados va tenir que suspendre la seva actuació a causa d'un problema a les cordes vocals.

1 comentari:

  1. gràcies pels comentaris!!! ja tinc ganes de veure-ho. Espero que em sigui fàcil trobar-ho.

    ResponElimina