19 de febr. 2016

Canvis en l'ANTI World Tour, que passarà per Catalunya


En les últimes hores s'han desvelat molts canvis en les dates de l'ANTI World Tour, la gira amb la que Rihanna promocionarà el seu vuitè treball discogràfic a Europa i Amèrica del Nord. En general els canvis revelen que les vendes d'entrades han estat bastant desastroses: Concerts que passen d'estadis amb capacitats de 70.000 persones a pavellons amb 15.000, les primeres dates postposades i concerts cancel·lats. Però la nova agenda de Rihanna inclou una parada al palau Sant Jordi de Barcelona, tal i com ja es va avançar la setmana passada.
L'actuació de Rihanna a Barcelona serà el dia 21 de Juliol, com ja es va avançar la setmana passada. El mateix dia tenia programada una actuació en un festival Belga, que ha estat cancel·lada, ja que la organització no podia garantir la seguretat de l'espectacle. Les entrades es podran comprar la setmana que ve: Dilluns començarà la prevenda i dimecres ja es posaran a la venda. La data apareix a la web oficial de la cantant de Barbados pel que ja queda confirmada totalment. Per si hi ha algú que llegeixi 100% Música des de Suècia, que sapigueu que Rihanna també ha afegit una data a Malmo.

Passem a parlar ara del motiu del retard de les primeres dates de la gira, que inicialment tenia previst començar el cap de setmana que ve i finalment no començarà fins fins el dia 12 de Març.

I acabem amb una mala notícia: Tot apunta que finalment The Weeknd no serà el teloner de la part europea de la gira, sinó que només ho serà el raper Big Sean, que ja estava previst inicialment.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada