31 de des. 2019

Novetats Desembre 2019

No ha estat el mes amb les novetats més destacables de l'any, però si el comparem amb el que acostuma a ser el Desembre en novetats, no ens podem queixa. Aquests són els meus deu nou senzills preferits.


Imatge10. Tiësto, Stevie Appleton - Blue

Tiësto ha presentat una nova original aquest mes, que no té res a veure amb la música que ens esperaríem del DJ neerlandès. Blue, que compta amb la veu de Stevie Appleton, és una cançó dance amb un so orgànic molt estiuenc. No és una mala cançó i es un estil que m'agrada, però tampoc resulta ser res destacable. D'aquelles que no tancarie la ràdio quan sonen però tampoc aniries a escoltar-la per iniciativa pròpia.


Resultat d'imatges per a "zorra bad gyal""9. Bad Gyal - Zorra

Després de fer definitivament el salt al mainstream espanyol amb Alocao al costat d'Omar Montes, la cantant del maresme ha demostrat que també pot tenir un èxit sola amb aquest nou senzill. I a més m'alegro que de veure que ho ha aconsguit mantenint la essència dels seus dos mixtapes: una producció dancehall molt encertada i fresca (a càrrec de Scott Storch) i una lletra explícita i directa. Un estil que té tans fans com detractors, però que és innegable que té molta personalitat i va ser la primera artista nacional en anar en aquesta direcció.


Imatge
8. Usher, Ella Mai - Don't Waste My Time

Ja tenia moltes ganes del retorn d'Usher amb nova música, i l'intèrpret de Yeah i Climax ha estrenat aquest mes el seu nou senzill Don't Waste My Time, un duet amb la cantant angles Ella Mai. És una cançó que no està gens malament, però tampoc satisfà les expectatives que tenia. És una pista R&B que no destaca gaire i podrien haver explotat molt més la col·laboració.



Resultat d'imatges per a "Martin Garrix hold on michel zitron""
7. Martin Garrix, Matisse & Sadko, Michel Zitron - Hold On


Fa tot just uns dies Martin Garrix va publicar la seva sisena col·laboració amb el duo rus Matisse & Sadko. Més enllà de si m'ha agradat o desagradat la qüestió és que sona exactament com m'esperaria que sonés, i això per mi la fa molt menys atractiva. És una producció de progressive house melòdic però contundent amb la veu del cantant suec Michel Zitron.



Resultat d'imatges per a "keep going syn cole""
6. Syn Cole - Keep Going


Syn Cole tanca l'any amb una producció molt diferent al que ens té acostumats. Keep Going és una pista dance midtempo amb una instrumentació més aviat orgànica però sense perdre les melodies de sintetitzador habituals en la música de Cole. No serà la protagonista de la propera temporada de festivals, però és una  bona cançó i ua proposta molt original.


5. Alan Walker, Ava Max - Alone pt. II
Resultat d'imatges per a "ava alan walker""

He de dir que no estava gaire emocionat ni tenia gaires expectatives pel llançament de la col·laboració d'Alan Walker i Ava Max, però ha acabat estant una de les meves novetats preferides del mes. Si bé és cert que la producció tampoc és res de l'altre món, no està gens malament i el resultat és una cançó pop molt sòlida.



Resultat d'imatges per a "camila romance cover""


4. Camila Cabello, Da Baby - My Oh My


A principis de mes Camila Cabello editava el seu segon treball discogràfic Romance, i tot i que no arribarà oficialment a les ràdios estatunidenques fins la setmana que ve (quan ja s'haurà acabat allò que anomenen christmas freeze) ja ha començat a promocionar el nou senzill del disc: My Oh My. Una proposta amb un so molt urbà, que compta amb la col·laboració de DaBaby, un dels rapers emergents dels últims mesos i amb una tornada irresistible.



Resultat d'imatges per a "salt ava max genius""
3. Ava Max - Salt


Acabem de parlar de la seva col·laboració més recent, però ara toca parlar de la seva pròpia música. Salt no és una cançó nova del tot: la cançó portava flotant per la xarxa un any, però no ha estat fins a principis de mes que Ava Max ha fet el que feia temps que els fans li demanaven i n'ha tret la versió definitiva de manera oficial. Com sempre, es tracta d'una cançó pop excel·lent amb una producció que està molt bé però que deixa el protagonisme a la veu, i una tornada molt efectiva amb el punt just de repetició perquè resulti enganxosa però no pesada.
The Chainsmokers Kygo Family.png

2. The Chainsmokers, Kygo - Family

Kygo ha estat un dels molts col·laboradors del nou disc dels Chainsmokers, publicat a principis de mes i el senzill més recent del qual és aquesta cançó. Family sona molt més a l'estil del noruec que al del duo estatunidenc, per no dir que sona com una versió millor de Stargazing.


Resultat d'imatges per a "halsey beautiful strangers""
1. Halsey - Beautiful Stranger

I de la mateixa manera que va passar l'últim cop que Halsey va estrenar un nou senzill, la meva novetat preferida del mes és Beautiful Stranger, una altra de les cançons que formaran part del seu tercer àlbum d'estudi Manic, que sortirà en un parell de setmanes. Es tracta d'una balada amb una força influència country, molt diferent a qualsevol de les seves cançons i que no va fer res que fer-me estar una mica més impacient pel seu proper disc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada