15 de jul. 2020

Spotify s'estrena en tretze nous mercats

Fa tants anys que estem acostumats a utilitzar Spotify cada dia que sorpren i tot pensar que hi ha països en els quals fa poc que es troba disponible. Avui mateix, aquesta plataforma de streaming amb seu a Estocolm suma 13 nous mercats de l'est d'Europa. Amb aquestes noves incorporacions, Spotify es troba ja disponible a un total de 92 països.

Mapa amb els països on es troba disponible avui en dia
Quan Spotify va començar a funcionar, el mes de Febrer del 2008, només es trobava disponible en cinc mercats: Suècia, Noruega, Finlàndia, França i Espanya. Des d'aleshores, ha anat incorportant nous països progressivament, sent el Regne Unit la primera incorporació i la Índia la més recent, fa només uns mesos.

Els tretze països en els quals aquest servei de streaming es troba disponible des d'avui són Rússia, Albània, Bielorússia, Bòsnia i Herzegovina, Croàcia, Eslovènia, Kazakhstan, Kosovo, Moldàvia, Montenegro, República del Nord de Macedònia, Sèrbia i Ucraïna. Amb la suma d'aquests nous països, Spotify ja es pot utilitzar des de tota Europa.

Lògicament la incorporació de nous usuaris d'aquests països tindrà un cert impacte a la llista diària mundial de les 200 cançons més escoltades arreu del món, però de totes maneres no crec que sigui gaire destacable.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada