18 de jul. 2020

Novetats dance 29

Robin Schulz
Syn Cole, Jonas Aden, Kygo, Zedd i Robin Schulz protagonitzen les novetats dance de la setmana.

Comencem comentant el nou senzill de Zedd: Funny, una col·laboració amb la cantant londinenca Jasmine Thompson. Tot i que ja ha passat més de la meitat del 2020, és la primera cançó que l'autor de Clarity publica aquest any (de fet, el seu anterior llançament va ser el pasat mes de Setembre). Funny és una cançó que no està malament, però que tampoc té gaire a destacar i torna a sonar molt similar a The Middle i Stay. I la veritat és que és comprensible, ja que aquestes dues cançons es van convertir en èxits massius als Estats Units (mercat al que clarament Zedd s'encara), però trobo que ja va sent hora de deixar de banda aquest estil, ja que avui en dia aquest so ja no impressiona a ningú.



Syn Cole també té nou senzill: Catch. Cole torna a col·laborar amb el vocalista suec Victor Crone, amb qui ja va col·laborar a Sunrise l'any passat. Catch aconsegueix molt bé l'equilibri entre sonar sorprenent i familiar si es compara amb els anteriors llançaments de Cole. La instrumentació és molt complerta i l'apartat vocal també el trobo molt encertad, pel que la meva valoració general de Catch no pot ser altra cosa que positiva.



Robin Schulz ha estat l'encarregat de modernitzar un dels clàssics de Bob Marley: Sun Is Shining. Aquest tipus de versions dance poques vegades acaben sortint bé, però he de dir que trobo que el resultat està bastant bé. No és la produció més interessant del DJ alemany, però crec que tampoc ningú esperava que ho fos.

 

I no deixem de parlar de modernitzar clàssics, ja que precisament això és el que Kygo ha fet en la seva nova proposta. L'any passat el músic noruec va remesclar Higher Love de Whitney Houston i es va convertir en tot un èxit, arribant al número 2 al Regne Unit i al top 10 d'una dotzena de països més com Suècia, Noruega o Suïssa. Aquesta setmana Kygo estrena una remescla d'una altra cançó dels anys 80: What's Love Got To Do With It de Tina Turner. La nova versió de la cançó segueix molt en la línia de la de Higher Love, i si What's Love Got To Do With it m'agrada més és bàsicament perquè també m'agrada més la versió original.



L'últim senzill que ens queda per comentar aquesta setmana és My Love is Gone, la nova producció de Jonas Aden. El DJ noruec aposta per un so més melòdic i menys agressiu que en la majoria dels seus llançaments, però el resultat és igual de bo.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada