24 de jul. 2020

Novetats setmana 20

J Balvin on Instagram: “💗🖤 Love @dualipa ❤️🖤” | Celebridades ...
Inna, Princesa Alba i J Balvin amb Dua Lipa i Bad Bunny protagonitzen les novetats de la setmana.

Comencem parlant de la nova col·laboració d'Inna, que és l'artista convidada del nou senzill de la cantant romanesa Minelli, anomenat Discoteka. La producció la trobo molt encertada i sens dubte és el punt fort de la cançó. Més enllà d'aicò, si voleu que us sigui sincer, em sembla una cançó bastant fluixa, amb una lletra que no va enlloc i la part de la cantant de Te Vas i More Than Friends tampoc és res de l'altre món. Tenint en compte que totes dos treuen la seva música amb el mateiux discogràfic (Global Music) no m'extranyaria que la principal finalitat d'aquesta cançó fos promocionar Minelli  fent-la col·laborar amb una artista que té més ressó internacional amb perquè la conegui més gent.




J Balvin estrena avui el seu nou senzill Un Día, acompanyat de tres col·laboradors de luxe com són Dua Lipa, Bad Bunny i el productor porto-riqueny Tainy. Es tracta d'un reggaeton mid tempo molt suau i amb una producció minimalista, fins al punt que pràcticament es podria dir que és una cançó pop. No em desagrada, però m'esperava alguna cosa més potent.



Princesa Alba estrena avui el seu nou senzill Ya No Quieres Quererme, acompanyat d'un videoclip d'animació bastant més aconseguit que els que altres artistes han presentat. Es tracta d'una cançó pop, probablement la primera proposta d'aquesta cantant xilena sense cap influència de la música urbana. De moment, la meva novetat preferida de la setmana.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada